2 Oktober Taptoe!

We gaan natuurlijk weer mee doen met de taptoe dit jaar.  We verzamelen van 18:00 tot 18:30 uur in de de zaal op de lammenschansweg 4. Kinderen kunnen dan wat materiaal pakken, om in de optocht mee op te treden. We gaan echt 18:30 uur weg! De taptoe begint om 19:30 uur. Wij lopen waarschijnlijk van 20:00 tot 21:00 uur. Het eindpunt is bij de Sint Jorissteeg 8, 2311 JA Leiden. Daar kunt u uw kind ophalen. De kinderen mogen zelfstandig fietsen op de eenwieler, als ze hun eerste eenwielfiets- diploma hebben gehaald. Als dit nog niet zo is, raden we ouders aan om mee te lopen.Als kinderen zelf circusmateriaal hebben mag dit natuurlijk ook mee.

Kleding:

Het is leuk, als je je eenwielfiets, diabolo of jezelf met bijvoorbeeld lampjes versiert. We zullen ook wat verkleedkleding neerleggen, om er als een circusartiest uit te zien. Als je zelf mooie circuskleding hebt, mag je dit ook aan doen natuurlijk. Je Miloco shirt is ook altijd goed. Volwassenen mogen een t-shirt van Miloco lenen voor de Taptoe. Wil je er een kopen? Dat kan bij 1 van de docenten.

Deze kosten 12 euro.

Zorg ook voor regenkleding voor het geval dit nodig mocht zijn Iets lekkers te eten en te drinken is ook prettig, omdat het wel even duurt, voordat we gaan lopen.

Miloco zoekt een nieuwe zaal!

Misschien hebben jullie het in de krant al gelezen. De Lammenschansweg 4 gaat tegen de grond over een paar jaar. Klik hier voor het krant bericht.
Wij waren al een tijd aan het proberen, om in contact te komen met mensen van de gemeente, om te kijken of we de zaal konden verbouwen tot een artiestentrainplek. Een plek dat meer een circus uitstraling zou krijgen en ook waar onze en andere artiesten shows in zouden kunnen gaan geven. Dit is helaas al de derde gymzaal waar wij uit moeten en de 2e waar huizen komen te staan. Er is spraken dat we mogen huren bij een gymzaal die mogelijk gaat worden gebouwd in de oppenheimstraat. Het probleem voor ons is dat als een school bijvoorbeeld de woensdagmiddag wil les geven in de gymzaal dat wij geen rechten hebben en weg moeten. We blijven verder zoeken en hopen dat we een betaalbare plek kunnen vinden, waar we van kleine artiesten grote artiesten kunnen maken. Tips zijn welkom!

Over onze artiesten gesproken”Jake de la Rie” een van onze artiesten van de optredengroep mocht zijn act doen bij ”Little Big Stars”.
Klik hier om te kijken