Vier een onvergetelijk kinderfeestje bij Miloco!

Ben jij bijna jarig en wil je een fantastisch kinderpartijtje? Dan ben je bij Miloco aan het juiste adres! Onder begeleiding van een ervaren circusdocent leren jij en je vrienden allemaal verschillende circuskunsten bij ons in de gymzaal.

Het standaardfeestje duurt 2 uur.

Hoe ziet een kinderfeestje er uit?

  • We beginnen met een show door de circusleraar/artiest.
  • Daarna gaan de kinderen zelf aan de slag in een workshop. We laten verschillende circus-technieken aan bod komen zoals: diabolo, jongleren, eenwielfietsen, ballopen, koorddansen, acrobatiek, aerial silk, hoepel en nog veel meer. We zullen minimaal vier verschillende circusonderdelen aanbieden, maar als u een voorkeur heeft voor bepaalde onderdelen dan kunt u dat aan ons doorgeven. De kinderen worden bij het aanleren van de circustechnieken natuurlijk geholpen door de circusdocent(en). 
  • We eindigen het feestje met een show van de kinderen. Vergeet niet de ouders van de andere kinderen een kwartier voor het einde van het feestje uit te nodigen!  Ze zullen versteld staan van de geleerde circuskunsten van hun kinderen tijdens de eindshow!

Natuurlijk is er tussendoor nog tijd voor uw eigen meegebrachte taart, drinken en de cadeau’s!

Extra leuke uitbreidingen

Het is ook mogelijk om het standaardfeestje nog uit te breiden met extra ingredienten, zoals een verkleedkist, schminken of extra tijd. Ook is het mogelijk om een grotere groep kinderen mee te nemen. Wij zetten dan natuurlijk extra docenten in!

Prijzen en beschikbaarheid

U kunt hieronder het aanvraagformulier invullen om te zien wat het feestje en de eventuele extra’s kosten. Ook kunt u een datum in de agenda prikken. De feestjes zijn te boeken op vrijdagmiddag en op zondagochtend en -middag (in verband met de reguliere lesdagen). Tijdens schoolvakanties is er vaak meer mogelijk. Wij nemen hierover, nadat u het formulier hebt ingevuld en verstuurd, contact met u op.

Circusfeestje

Boek nu uw kinderfeestje!

Locatie

Lammenschansweg 4, Leiden

Aantal kinderen

Standaardfeestje: max 10 kinderen (uitbreiding is natuurlijk mogelijk)

Duur feestje

Standaardfeestje: 2 uur

Prijs

Standaardfeestje: €130

Extra opties

Veel mogelijk, zoals verkleden, schminken, extra tijd en/of grotere groep kinderen.

Prijsaanvraag kinderfeestje

  • :
  • Vanaf 7 jaar
  • 0,00 €
    Let op! Als u geen mail ter bevestiging heeft ontvangen dan kan het zijn dat uw aanvraag niet is verzonden of dat de bevestigingsmail in uw spambox terecht is gekomen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.